Knikarmschermen Broekland

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, garanderen u een vrije doorloop onder uw scherm. Als jarenlange leverancier van SunCircle Zonweringen kunnen wij u, in verschillende standaard RAL-kleuren, schermen leveren tot een breedte van maar liefst 13,5 m en een maximale uitval tot 3,5 m. Andere RAL-kleuren dan de standaard RAL-kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Al onze knikarmschermen worden voor u op maat gemaakt; dus een oplossing op maat.

ADVIES OF OFFERTE

Desgewenst komt onze medewerker geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. Hij kan u een showroommodel en alle soorten folie tonen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Liever telefonisch advies of per mail? Neem dan contact met ons op via 0570-622070 of mail naar info@avandermolen.nl

Na een adviesgesprek kunt u uiteraard kosteloos een offerte van ons verwachten. Wilt u graag meteen een offerte? Dat kan!

A. van der Molen Zonweringen is volledig thuis in zowel binnenzonwering als buitenzonwering. Met onze ruime ervaring helpen we u graag aan de juiste oplossing om voor úw situatie op de juiste wijze de zon te weren.

Hierbij kunt u denken aan markies, knikarmscherm, screens of rolluiken voor een eerlijke prijs. Daarbij staat vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid centraal.