Weinor bij A. van der Molen Zonweringen

Perfecte kwaliteit – ‘Made in Germany’

Op de website van onze leverancier Weinor staat de volgende informatie: als marktleider in Noord-Europa voor zonwering en weerbescherming op het terras hecht Weinor aan hoogwaardige materialen voor eersteklas producten. Deze worden uitsluitend verkocht via de vakhandel en wel inclusief montage, die professioneel wordt uitgevoerd door uitstekend geschoolde Weinor dealers volgens de actuele bouwvoorschriften.

Kwaliteitskenmerken van Weinor

  • Gecontroleerde kwaliteit ‘Made in Germany’: Weinor hanteert op zijn beide Duitse productielocaties strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde procedures en productieprocessen.
  • Eigen poedercoating: dit waarborgt een optimale kwaliteit en een grote veelzijdigheid in kleuren bij de Weinor framekleuren.
  • Op maat gesneden oplossingen voor zonwering en weerbescherming: afgestemd op uw individuele wensen.

Wie voor Weinor producten kiest, kan vertrouwen op topkwaliteit. Met zekerheid een origineel product: alleen echt met Weinor echtheidscertificaat.

Om de echtheid van uw Weinor product te bewijzen, ontvangt u als klant sinds januari 2018 bij uw aangeschafte product het Weinor echtheidscertificaat. Zo kunt u ervan uitgaan dat u een 100% Weinor product ontvangt en dat het product zijn waarde behoudt bij doorverkoop.

Elk Weinor product wordt uitsluitend individueel voor u in Duitsland ontwikkeld, vormgegeven en vervaardigd, of het nou gaat om knikarmschermen, uitvalschermen, screens, terrasoverkappingen of anderszins. De productie in Duitsland en het gebruik van hoogwaardige materialen maken uw Weinor product uniek. Vraag daarom bij uw dealer naar het Weinor echtheidscertificaat!

Meer informatie over onze leverancier Weinor is te vinden via: https://www.weinor.nl/

Bent u geïnteresseerd in de producten van Weinor en wilt u graag meer informatie hierover? Kom dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op!