Over ons

A. van der Molen Zonweringen in Deventer is een dynamisch familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring. Hiermee zijn wij het oudste zonweringbedrijf van Deventer en één van de oudste van heel Nederland! Dit betekent dat wij een enorme schat aan ervaring hebben. Wij zijn immers opgegroeid tussen de zonweringen. Grootvader Jo van der Molen startte al in 1926 met zijn eigen bedrijf in Zwolle. Op 1 april 1952 vestigde zijn zoon Ton van der Molen zich met zijn bedrijf in Deventer, dat sinds 1965 is gevestigd aan de Holterweg 8A aldaar. Inmiddels is kleinzoon Bert van der Molen samen met zijn vrouw Judith alweer heel wat jaren de drijvende kracht achter ons succesvolle familiebedrijf.

A. van der Molen Zonweringen op tv

A. van der Molen Zonweringen is te gast geweest bij het programma ‘Lifestyle Xperience’ op RTL 4.

Montage door A. van der Molen Zonweringen

Ons deskundige montageteam staat garant voor een vakkundige aflevering van uw bestelling.

Jarenlange ervaring en diversiteit aan klanten

A. van der Molen Zonweringen heeft door zijn lange staat van dienst een enorme klantenkring opgebouwd met, naast de vele particuliere klanten, ook klanten als Carinova, Woonstichting Eigen Bouw, Dille en Kamille (in het hele land) en nog veel meer.

Daarnaast heeft A. van der Molen Zonweringen diverse projecten in Deventer verzorgd zoals bijvoorbeeld aan het Pothoofd en voor Eigen Bouw aan de Rembrandtkade en de Moreelsestraat.

Door de wol geverfd? Juist ja!

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten