LuxxOut bij A. van der Molen Zonweringen

Bij A. van der Molen Zonweringen kunt u terecht voor oprolbare windschermen van het type Inova en Vita of voor de pergola zonwering Solem, een flexibele terrasoverkapping van het Nederlandse merk LuxxOut. Dit merk werd in 2009 gepresenteerd vanuit de wens om eens een originele draai te geven aan het wat eenvormige aanbod. Dit alleszins betaalbare merk staat bekend om zijn revolutionaire en eigenzinnige designs en een onverwoestbare topkwaliteit. U zult dan ook zelden een reparatie nodig hebben voor deze schermen. Hierna leest u meer over producten van LuxxOut .

Het horizontale windscherm Inova

Het horizontale windscherm Inova van LuxxOut blinkt uit in veelzijdigheid. Afhankelijk van de doekkeuze is het te gebruiken als windscherm, zonnescherm, regenscherm en privacyscherm: de perfecte oplossing voor uw terras, balkon, veranda, zwembad of jacuzzi. Ook zijn er talloze montagemogelijkheden. U kunt het terrasscherm tussen de palen van uw veranda,  aan de muur van het huis met een vrijstaande mast of geheel vrijstaand monteren. Voor elke situatie is er een geschikte oplossing. Het windscherm kan op maat besteld worden. U kunt het met één simpele handeling uit- of inrollen.

Het Inova windscherm is samengesteld uit de allerbeste materialen. Kapschotten en handgrepen van aluminium en veren van verzinkt staal vormen een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Windscherm Inova biedt u jarenlang plezier.

Het verticale windscherm Vita

Het model Vita van Luxxout is in tegenstelling tot de Inova een verticaal windscherm. Afhankelijk van de plek waar u een windscherm wenst, kan een verticaal oprolbaar windscherm een goede keuze zijn tegen regendruppels, tocht of fel zonlicht. LuxxOut levert de Vita in drie doekvarianten: Soltis 86 (polyester), Soltis 92 (polyester) en Tibelly (acryl), elk met eigen kenmerken op het gebied van bijvoorbeeld doorkijk, windwering, kleurvastheid, onderhoud. Het scherm is eenvoudig te plaatsen.

Pergola zonwering Solem

Beschikt u over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is de pergola zonwering Solem van LuxxOut een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering. Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert de rails heel gemakkelijk aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!

Zonnedoek Solem is een duurzaam product, waarvan u jarenlang kunt genieten. Zeer sterk, onderhoudsarm en weerbestendig. U kunt het zonnedoek eenvoudig handmatig in- en uitschuiven.

Ook prettig om te weten: de Solem is niet voorzien van staalkabels. Na inschuiven kijkt u dus niet tegen obstakels aan.

Producten van LuxxOut in onze showroom

Producten van LuxxOut zijn te bewonderen in de showroom van A. van der Molen Zonweringen in Deventer, hét LuxxOut verkooppunt in het oosten. Meer informatie over onze leverancier LuxxOut kunt u vinden op: https://www.luxxout.com/

Bent u geïnteresseerd in de producten van LuxxOut en wilt u hier graag meer informatie over? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op!

 

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten