Geschiedenis

Jazeker, wij zijn opgegroeid tussen de zonweringen. Grootvader Jo van der Molen werd in zijn jonge jaren opgeleid tot timmerman en werkte aanvankelijk lange tijd als meubelmaker.  In april 1926 startte hij zijn eigen bedrijf in Zwolle. Vanaf 28 maart 1928 stond zijn bedrijf officieel ingeschreven in het Handelsregister te Zwolle onder de naam: J.F. van der Molen, fabriek en kleinhandel in markiezen.

Deventer

Op 1 april 1952 vestigde zijn zoon Ton van der Molen zich met zijn bedrijf in Deventer, dat sinds 1965 is gevestigd aan de Holterweg 8A aldaar. Inmiddels is kleinzoon Bert van der Molen samen met zijn vrouw Judith alweer heel wat jaren de drijvende kracht achter ons succesvolle familiebedrijf.

Klantenkring

A. van der Molen Zonweringen heeft door zijn lange staat van dienst een enorme klantenkring opgebouwd met, naast de vele particuliere klanten, ook klanten als Stichting Raster, Woonbedrijf Ieder 1, Carinova, Woningstichting Eigen Bouw, ’t Dijkhuis, Dille & Kamille, diverse scholen, etc.

Daarnaast hebben wij diverse projecten verzorgd, bijvoorbeeld aan het Pothoofd en voor Eigen Bouw aan de Rembrandtkade en de Moreelsestraat.

Door de wol geverfd? Juist ja!

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten