Ons aanbod zonweringen

A. van der Molen Zonweringen heeft niet alleen een zeer uitgebreide collectie zonweringproducten, maar is ook het enige zonweringbedrijf dat onderdelen op voorraad heeft. U hoeft hiervoor dus niet te wachten op een zending van de fabrikant: u kunt gewoon terecht bij ons in de showroom!

Soorten zonwering

Wij hebben de volgende soorten zonwering. Staat uw product hier niet tussen? Neem dan toch contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor zonwering buiten hebben wij bijvoorbeeld de volgende producten:

Voor zonwering binnen bieden wij u het volgende product:

Wat kost een zonwering?

Deze vraag wordt ons meer dan eens gesteld. De prijs van een zonwering is afhankelijk van uw wensen. De eerste keus die u moet maken is naar welk type zonwering uw voorkeur uitgaat. Dan moet u beslissen welke kleur omkasting u kiest. Gaat u voor een standaardkleur zonder meerprijs of bent u bereid een meerprijs te betalen? De prijs hangt enorm af van de maten. Hoe breed moet uw zonwering worden en welke uitval wenst u? U kunt kiezen om de zonwering elektrisch te bedienen, maar handbediend is ook een optie. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Levering en montage

Gemiddeld gezien duurt een levering 2 tot 6 weken, maar dit is afhankelijk van het product en het seizoen. In het hoogseizoen, dus lente en zomer, moet er rekening gehouden worden met minimaal 4 weken. Ons deskundige montageteam staat garant voor een vakkundige aflevering van uw bestelling.

Kleuren en stoffen

Elke zonwering wordt op maat gemaakt voor u. U kunt uit verscheidene framekleuren en doekkleuren kiezen. Of u nu egaal doek kiest of met strepen: de prijs blijft gelijk. Wij werken onder andere met producten van Dickson Constant, de grootste doekfabrikant ter wereld. Dankzij hun kwaliteitstandaard en sterke service sluiten zij perfect aan bij A. van der Molen Zonweringen.

Offerte of advies

Wanneer uw interesse gewekt is, komt onze medewerker geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. Hij neemt diverse doekstalen mee, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor uw huis. Als u na het advies enthousiast bent, volgt er desgewenst een offerte. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. Liever telefonisch advies? Neem contact met ons op via 0570- 622 070 of mail naar info@avandermolen.nl . U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Holterweg 8A in Deventer om onze zonweringen ter plekke te kunnen bekijken.

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten