Markiezen

Schlappi Markiezen brengen gezelligheid en nostalgie op straten en pleinen. Vakkundig vervaardigde markiezen, in talloze variaties en kleuren, sieren de gevels van winkels, boutiques, restaurants, hotels, projekten, alsook van woningen. Dankzij de toepassing van de meest moderne materialen en constructiemethodes onderscheidt Schlappi Markiezen zich ook in betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Ideale zonwering, met name tegen zijzon

De keuze is eindeloos: optrekbaar of vast, hout of aluminium, handbediend of elektrisch, effen doek of liever streepdoek van Dickson Constant. Kortom, voor iedere gevel de juiste markies. Schlappi Markiezen heeft daarom ook het straatbeeld in veel Nederlandse steden de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Mensen willen graag “een stukje nostalgie”, iets moois aan de gevel.

En zeg nu zelf: een gevel is toch aangekleed op het moment dat hij wordt verfraaid door één of meer fraaie markiezen? En dan hebben we het nog niet eens over de praktische functie van een markies als zonwering of als reclamedrager. Markiezen: de ideale zonwering! Met name tegen hinderlijke zijzon.

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0570-622070, per mail via info@avandermolen.nl of door een bezoek aan onze showroom aan de Holterweg 8a te Deventer.

Meteen een offerte aanvragen? Dat kan!

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten