Alles over onze terrasoverkappingen in Deventer

U kent dat wel! U hebt een vrije dag en het is eindelijk mooi weer, dus wilt u lekker in het zonnetje gaan zitten. U zet de tuinmeubels buiten, wilt u nét gaan installeren met de krant en iets te drinken … gaat het regenen #@!$#% Voor dit soort omstandigheden hebben wij de ideale oplossing: de terrasoverkapping!

 

SunCircle terrasoverkappingen

Buitentrend terrasoverkapping

terrasoverkappingen van Buitentrend

Een andere oplossing voor iedereen die naar keuze van zon en schaduw wil kunnen genieten is de Buitentrend van SunCircle. De terrasoverkappingen van Buitentrend zijn uitschuifbaar. De ene dag zit u onder de overkapping, beschut tegen zon of neerslag, de volgende dag geniet u van de volle zon. De Buitentrend is zo flexibel als een zonnescherm en zo groot en weerbestendig als een vaste overkapping. U heeft de keuze uit een terrasoverkapping in hout of in aluminium en deze is leverbaar in meer dan 80 dessins en kleuren! Afgewerkt met hout krijgt de constructie een landelijke uitstraling, in aluminium oogt deze strak en slank.

Het voordeel van deze terrasoverkapping is dat de buitenmuur nauwelijks belast wordt, zoals bij een knikarmscherm. De staanders en de liggers ondersteunen het zonnescherm. Daarom is deze overkapping ook voor uw gevel en uw terras geschikt!

LuxxOut terrasoverkappingen

Pergola zonwering Solem

Terrasoverkapping van Pergola te koop, DeventerBeschikt u over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is de pergola zonwering Solem van LuxxOut een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering. Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert de rails heel gemakkelijk aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!

U kunt het zonnedoek eenvoudig handmatig in- en uitschuiven.

Solisystème terrasoverkappingen

Solisystème is al meer dan 17 jaar ontwerper en leverancier van bioklimatische pergola’s met regelbare aluminium lamellen. Inmiddels heeft ook de vrolijke pergola Arlequin haar intrede gedaan.

Bio-klimaat Pergola

Terrasoverkapping met led verlichting in Deventer

Deze prachtige robuuste pergola heeft regelbare lamellen, die uit dubbelwandig aluminium bestaan. U kunt deze pergola geheel aan uw eigen wensen aanpassen. De Solisystème Bio-klimaat Pergola kan in diverse kleuren geleverd worden, met (gekleurde) verlichting, verwarming, handmatige of elektrische bediening en een weerstation. Dat de lamellen bijzonder stevig zijn, blijkt wel uit het feit dat de draaglast van bijvoorbeeld sneeuw 300 kg/m² is, dat de regenweerstand tot 230 mm/u en de windweerstand tot 180 km/u bedraagt.

Pergola Arlequin

Terrasoverkapping van het merk Solisystème

Deze bijzonder kleurrijke pergola is de nieuwste creatie van Solisystème. Het concept is simpel en doeltreffend: met een aangepaste manoeuvreerstok kunt u de kaders en panelen soepel over elkaar heen laten glijden. U kunt het dak volledig openzetten door alle kaders en panelen te groeperen tot een oppervlak van slechts één paneel of volledig dichtschuiven door alle elementen te verspreiden. U kunt op een eenvoudige manier kiezen voor één of meer schaduwzones en grotere of kleinere zones met zonneschijn. De Arlequin aluminiumpanelen zijn verkrijgbaar in 22 matte RAL-kleuren en de canvas panelen in 19 kleuren. Voor de draagconstructie kunt u kiezen uit twee opties:

  1. Een eenvoudige, sterke EN super flexibele REFERENCE-structuur
  2. Een volledig personaliseerbare high-end ELEGANCE-structuur.

Meer informatie?

Wij nodigen u uit om, onder het genot van een kopje koffie of thee op onze locatie in Deventer, om meer informatie te verkrijgen over deze producten. Meteen een offerte aanvragen? Dat kan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten