Binnenzonwering

Als de term binnenzonwering valt, neemt men vaak aan dat producten als rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën in deze categorie vallen. Dit is echter een foutieve aanname: genoemde producten vallen onder de raamdecoratie. Waarom? Omdat deze zon en warmte niet buiten houden, zoals een binnenzonwering dat behoort te doen. Een rolgordijn bijvoorbeeld heeft altijd kieren aan beide zijkanten en aan de onderkant. Een goede binnenzonwering als Sunfolie Climat Screen heeft die kieren niet en houdt zon en warmte wel buiten. Bekijk alle informatie over dit bijzondere product via de link hiervoor.

Wat kost binnenzonwering?

Deze vraag wordt ons meer dan eens gesteld. De prijs van binnenzonwering is afhankelijk van uw wensen en van de maten. Hoe breed moet uw zonwering worden en hoe hoog? Ook bij de binnenzonwering kiest u de kleur van de omkasting en van de folie. U kunt ervoor kiezen om de binnenzonwering elektrisch bediend te maken, maar handbediening is ook een optie. Een elektrische bediening heeft altijd een meerprijs. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Levering en montage

Gemiddeld gezien duurt de levering 2 à 3 weken, maar dit is afhankelijk van het seizoen. In het hoogseizoen, dus lente en zomer, moet er rekening gehouden worden met 3 weken. In de winter is dit meestal zo’n 1 à 2 weken. Ons deskundige montageteam staat garant voor een vakkundige aflevering van uw bestelling. U kunt echter ook kiezen voor zelfmontage, maar dan vervalt de garantie. Wij raden dan ook sterk aan om ons de montage te laten doen.

Advies of offerte

Desgewenst komt onze medewerker geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. Hij kan u een showroommodel en alle soorten folie tonen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Liever telefonisch advies of per mail? Neem dan contact met ons op via 0570-622070 of mail naar info@avandermolen.nl

Na een adviesgesprek kunt u uiteraard kosteloos een offerte van ons verwachten. Wilt u graag meteen een offerte? Dat kan!

Offerte aanvragen

 

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten