Screens

Screens zijn om meer dan één reden een praktische en mooie oplossing om hinderlijk zonlicht te weren en toch te genieten van zonlicht. Screenfiltering van zonlicht geeft niet alleen een prettig diffuus licht in uw woning, maar schermt hinderlijk UV-licht ook perfect af, wat natuurlijk belangrijk is voor het behoud van bijvoorbeeld uw meubels. Het zonlicht wordt door screens voor meer dan 50% gefilterd.

Van binnen naar buiten goed zicht

Bijkomend voordeel van screens is ook dat u van binnen naar buiten oftewel naar de lichtzijde goed zicht hebt, terwijl van buiten naar binnen het zicht ontnomen wordt. Een screen is bijzonder makkelijk in gebruik, neemt een beperkte montageruimte in en is op bijna elk kozijn te monteren. Indien u een screen wilt gebruiken op een winderige plaats, kies dan voor de windvaste uitvoering. U kunt dan gebruik maken van de zogenaamde ritsscreens van bijvoorbeeld SunCircle of de venster en verticale zonwering van Weinor.

De screens zijn leverbaar tot een breedte van 6 m zonder (!) tussenlager, dus uit één stuk. Daarbij is een maximale hoogte van 5 m mogelijk. U kunt kiezen uit zo’n 80 verschillende kleuren en diverse soorten doek, speciaal ontworpen voor de vlakhangende zonwering.

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0570-622070, per mail via info@avandermolen.nl of door een bezoek aan onze showroom aan de Holterweg 8a te Deventer.

Meteen een offerte aanvragen? Dat kan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten