Raamdecoratie

De benaming raamdecoratie is mogelijk een beetje vaag voor u. Onder raamdecoratie vallen rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, horizontale- en verticale jaloezieën, shades en lamellen. Deze producten vallen niet onder de binnenzonwering, omdat zij niet bedoeld zijn om de zon tegen te houden. De producten hangen altijd binnenshuis en moeten daarom mooi passen bij de rest van het interieur.

Grote diversiteit

Erfal biedt veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie: er is een grote diversiteit aan producten en versies, waaronder ook verduisterende stoffen of aluminium- en kunststof lamellen in lamelbreedtes van 16, 25, 35, en 50 mm. Uiteraard is er qua kleur eveneens volop keus. Of u nou paars of geel wilt, of liever een stippenpatroon, wij hebben het! Omdat alles maatwerk is, bestaat er geen standaardprijs voor onze raamdecoratie. Wij maken alles overeenkomstig uw wens: u kiest zelfs hoe u uw product wilt bedienen.

rolgordijn

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0570-622 070 of mailen naar info@avandermolen.nl.

Meteen een offerte aanvragen? Dat kan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten