Buitenzonwering kopen in Deventer?

Buitenzonwering is een een begrip voor een brede productcategorie. De volgende vallen daar bijvoorbeeld onder:

Een knikarmscherm, ook wel bekend als terrasscherm of zonnescherm, zit vaak aan de achterkant van het huis. Hier kunt u onder zitten. Knikarmschermen zijn bij ons in ruim 47 RAL-kleuren en met verlichting verkrijgbaar.

Een uitvalscherm lijkt op een knikarmscherm, maar deze loopt zo schuin af, dat u er niet onder kunt zitten.

Wat kost een buitenzonwering bij A. van der Molen Deventer

De prijs van een buitenzonwering is afhankelijk van uw wensen. Om te beginnen bepaalt u welk type buitenzonwering u wilt kiezen en wat u daaraan maximaal wilt besteden. De prijs hangt natuurlijk ook af van de maten. Hoe breed moet uw zonwering worden en hoeveel uitval wenst u? Per buitenzonwering kunt u de kleur van de omkasting kiezen. Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor u bij sommige schermen meer kleurkeus hebt dan bij andere schermen. Heeft u al besloten of u de zonwering handbediend of elektrisch bediend wilt? En als u hem elektrisch wilt: heeft u dan liever een wandschakelaar of een afstandsbediening? Een handbediening heeft altijd een minderprijs ten opzichte van een elektrische bediening. Als u weet wat de buitenzonwering van uw keuze is, kunnen wij u een gerichte prijsopgaaf doen.

Liever telefonisch advies? Neem contact met ons op via 0570-622070 of mail naar info@avandermolen.nl. U kunt natuurlijk gerust langskomen op onze locatie in Deventer aan de Holterweg 8a

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten