Binnenzonweringen & horren Wijhe

Bent U op zoek naar iets aan de binnenkant van uw huis in Wijhe? Wij zijn jarenlang specialist op het gebied van binnenzonweringen en raambekleding, zoals rolgordijnen, jaloezieën, etc. Wij zijn dealer van Lumadesq binnenzonweringen en Erfal raambekleding. Deze producten worden voor u op maat gemaakt. Op het gebied van insectenwering kunnen wij u allerlei horsystemen van de firma Unilux aanbieden.

ADVIES OF OFFERTE

Desgewenst komt onze medewerker geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. Hij kan u een showroommodel en alle soorten folie tonen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Liever telefonisch advies of per mail? Neem dan contact met ons op via 0570-622070 of mail naar info@avandermolen.nl Na een adviesgesprek kunt u uiteraard kosteloos een offerte van ons verwachten. Wilt u graag meteen een offerte voor binnenzonwering in Wijhe? Dat kan! Maak dan gebruik van de offerte knop.

A. van der Molen
Zonweringen in Deventer

Een heldere winterdag of zomerse warmte. Twee uitersten, met één verbindende factor: de zon. We zitten er graag in, maar soms hebben we er last van.

Geen nood, daar kan wat aan gedaan worden. En daarvoor bent u bij ons helemaal aan het juiste adres: A. van der Molen Zonweringen is een bedrijf dat zich in Deventer al sinds 1952 bezighoudt met levering en onderhoud van alle mogelijke soorten zonweringen vanuit Deventer.

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 16:45 uur
Dinsdag: 08:00 – 16:45 uur
Woensdag: 08:00 – 16:45 uur
Donderdag: 08:00 – 16:45 uur
Vrijdag : 08:00 – 16:45 uur

 

Let op:
Met ingang van 1 oktober 2021 zijn wij op zaterdag uitsluitend op afspraak geopend