markiezen Den Nul

Wanneer u op zoek bent naar een zonwering die alleen uw raam afdekt en toch een gezellige uitstraling heeft èn zowel klassiek als modern oogt, kunt u denken aan de adel onder de zonweringen … de markies. Als jarenlange leverancier van Schlappi Markiezen kunnen wij zowel houten als aluminium markiezen leveren en monteren.

De ombouwen zijn van duurzaam hout of aluminium. Alles leverbaar in standaard RAL-kleuren of in elke gewenste RAL-kleur. Schlappi markiezen zijn leverbaar in vele vormen en maten. Kort gezegd: vakwerk op maat!

Ideale zonwering, met name tegen zon

De keuze is eindeloos: optrekbaar of vast, hout of aluminium, handbediend of elektrisch, effen doek of liever streepdoek van Dickson Constant . Kortom, voor iedere gevel de juiste markies. Schlappi Markiezen heeft daarom ook het straatbeeld in veel Nederlandse steden de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Mensen willen graag “een stukje nostalgie”, iets moois aan de gevel.

En zeg nu zelf: een gevel is toch aangekleed op het moment dat hij wordt verfraaid door één of meer fraaie markiezen? En dan hebben we het nog niet eens over de praktische functie van een markies als zonwering of als reclamedrager. Markiezen: de ideale zonwering! Met name tegen hinderlijke zijzon.

A. van der Molen Zonweringen is volledig thuis in zowel binnenzonwering als buitenzonwering. Met onze ruime ervaring helpen we u graag aan de juiste oplossing om voor úw situatie op de juiste wijze de zon te weren.

Hierbij kunt u denken aan markies, knikarmscherm, screens of rolluiken voor een eerlijke prijs. Daarbij staat vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid centraal.