Markiezen Zutphen

Wanneer u op zoek bent naar een zonwering die alleen uw raam afdekt en toch een gezellige uitstraling heeft èn zowel klassiek als modern oogt, kunt u denken aan de adel onder de zonweringen … de markies. Als jarenlange leverancier van Schlappi Markiezen kunnen wij zowel houten als aluminium markiezen leveren en monteren.

De ombouwen zijn van duurzaam hout of aluminium. Alles leverbaar in standaard RAL-kleuren of in elke gewenste RAL-kleur. Schlappi markiezen zijn leverbaar in vele vormen en maten. Kort gezegd: vakwerk op maat!

Ideale zonwering, met name tegen zon ook in Zutphen

De keuze is eindeloos: optrekbaar of vast, hout of aluminium, handbediend of elektrisch, effen doek of liever streepdoek van Dickson Constant . Kortom, voor iedere gevel de juiste markies. Schlappi Markiezen heeft daarom ook het straatbeeld in veel Nederlandse steden de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Mensen willen graag “een stukje nostalgie”, iets moois aan de gevel.

En zeg nu zelf: een gevel is toch aangekleed op het moment dat hij wordt verfraaid door één of meer fraaie markiezen? En dan hebben we het nog niet eens over de praktische functie van een markies als zonwering of als reclamedrager. Markiezen: de ideale zonwering! Met name tegen hinderlijke zijzon.

ADVIES OF OFFERTE voor markiezen in Zutphen

Desgewenst komt onze medewerker geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. Hij kan u een showroommodel en alle soorten folie tonen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Liever telefonisch advies of per mail? Neem dan contact met ons op via 0570-622070 of mail naar info@avandermolen.nl

Na een adviesgesprek kunt u uiteraard kosteloos een offerte van ons verwachten. Wilt u graag meteen een offerte? Dat kan!

A. van der Molen
Zonweringen in Deventer

Een heldere winterdag of zomerse warmte. Twee uitersten, met één verbindende factor: de zon. We zitten er graag in, maar soms hebben we er last van.

Geen nood, daar kan wat aan gedaan worden. En daarvoor bent u bij ons helemaal aan het juiste adres: A. van der Molen Zonweringen is een bedrijf dat zich in Deventer al sinds 1952 bezighoudt met levering en onderhoud van alle mogelijke soorten zonweringen vanuit Deventer.

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 16:45 uur
Dinsdag: 08:00 – 16:45 uur
Woensdag: 08:00 – 16:45 uur
Donderdag: 08:00 – 16:45 uur
Vrijdag : 08:00 – 16:45 uur

 

Let op:
Met ingang van 1 oktober 2021 zijn wij op zaterdag uitsluitend op afspraak geopend