Schlappi Markiezen bij A. van der Molen Zonweringen

In de showroom van A. van der Molen Zonweringen kunt u de populaire markies van onze leverancier Schlappi bewonderen. Markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, in diverse standaard kleuren of in de bekende klassieke streepdessins. Bij de 29 soorten markiezen zit altijd wel iets van uw gading: er zijn bijvoorbeeld ronde, bolle, ovale markiezen, zonder of met back-lit, op te trekken met een koord of een band. Schlappi heeft 19 kleursoorten voor zowel het doek als het bijbehorend bedieningskoord of de onderdelen van de elektrische bediening en levert standaard met een beschermende hoes.

Wat zijn de voordelen van de markiezen van Schlappi?

Een markies van Schlappi is niet zomaar een zonwering. Hieronder noemen we de belangrijkste voordelen:

 • De markiezen zijn op een aandachtige en ambachtelijke wijze vervaardigd: zowel de materialen als de nauwkeurige afwerking zijn van het hoogste niveau.
 • Markiezen accentueren de nostalgische uitstraling van uw pand. Bij vrijwel elk vooroorlogs huis biedt de markies meerwaarde. Desgewenst kunt u de markies volledig van hout laten maken, als dat beter zou passen bij de authentieke uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Markiezen geven nieuwere woningen al gauw extra cachet.
 • Markiezen kunnen de waarde van uw woning verhogen.

Schlappi gebruikt hoogwaardige materialen

 • De markiezen worden geheel in Tilburg gebouwd, met kwalitatief hoogwaardig doek, vol-gegoten aluminium, kunststof afwerkbanden en gecontroleerd Skandinavisch grenen.
 • Dit grenen is noestvrij gevingerlast hout dat heeft kunnen groeien zoals de natuur het bedoeld heeft.
 • Een andere houtsoort die u kunt kiezen, is gecertificeerd en gevingerlast meranti.
 • Om roestvorming tegen te gaan en een lange levensduur te garanderen, is er alles aan gedaan om de gebruikte metalen te beschermen.
 • De metalen onderdelen hebben speciale verzinkingen, poedercoatings en zijn gegalvaniseerd, terwijl de schroefogen van roestvrijstaal zijn.
 • De doeken en volants worden met speciale steken gestikt in de juiste bijpassende kleur: niets wordt aan het toeval overgelaten om de allerhoogste kwaliteit te bereiken.

Verschillende types uit het assortiment van Schlappi Markiezen

Markiezen zijn leverbaar voor verschillende soorten ramen, ook als die afwijkende afmetingen hebben. Denk bijvoorbeeld aan jaren ’30 woningen met een ronde erker, waarbij markiezen door hun vorm het hinderlijke zonlicht via de zijkanten kunnen tegengaan. De markiezen zijn van een statisch materiaal en bestand tegen alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar zijn bijvoorbeeld:

 • Geboogde markiezen
 • Getoogde markiezen
 • Petmodellen
 • Voorzetmarkiezen of horecamarkiezen

Baldakijnen en markiezen van Schlappi populair bij horeca en winkels

De markiezen van Schlappi zijn een begrip in de horeca en detailhandel. Daar weten ze immers als geen ander hoe belangrijk onverwoestbare kwaliteit is. Ook de lengtevoordelen spreken ondernemers van cafés en restaurants aan. Zeer in trek is het aanbrengen van bedrijfsnamen en logo’s op markiezen door middel van drukken of schildertechnieken.
Zeker bij winkels is de boutiquemarkies een zeer gewilde manier van zonwering. Het winkelpubliek kan door de uitgestoken vorm al van grote afstand de winkelnaam of het logo zien. Bij hotels is een baldakijn van Schlappi  als entree een ideale manier om gasten welkom te heten. Een baldakijn is sfeerverhogend en biedt bescherming tegen tocht en neerslag. Behalve rechthoekig zijn er ook afwijkende vormen mogelijk met bijvoorbeeld bochten erin.

Meer informatie over onze leverancier Schlappi kunt u vinden via: https://www.schlappi.nl/

Showroom

Bent u geïnteresseerd in de producten van Schlappi Markiezen en wilt u graag meer informatie hierover? Kom dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op!

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten