Somfy bij A. van der Molen Zonweringen

Op de website van onze leverancier Somfy is de volgende informatie over het bedrijf te vinden: Somfy is  marktleider in de toelevering van producten voor het elektrisch bedienen en automatisch besturen van onder andere zonwering, rolluiken, raamdecoraties, garagedeuren, tuinhekken, verlichting en alarm.

Somfy is een Franse multinational die actief is in 60 landen via 140 filialen, 51 kantoren en agentschappen, verspreid over de continenten. Met 8 internationale productiecentra beschikt Somfy bovendien over een doeltreffend assemblage-instrument. Er werken bijna 8000 personen in de organisatie.

Mede door de hoge kwaliteitseisen komt Somfy tegemoet aan de behoeften van 270 miljoen eindgebruikers en 32.000 professionele klanten over de hele wereld. In 2016 heeft Somfy de grens van 158 miljoen geproduceerde motoren gepasseerd, een mijlpaal in de organisatie.

Vanuit de vestiging in Hoofddorp werken circa 60 medewerkers dagelijks aan de marketing, verkoop en logistiek voor de hele Nederlandse markt. Somfy Nederland maakt als dochteronderneming deel uit van de groep SOMFY International.

Na meer dan 30 jaar is Somfy Nederland onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. Het was een lang gekoesterde wens het distributiecentrum voor Noord-Europa en de verkoopactiviteiten voor Nederland samen te voegen in een nieuw pand en dat is nu gelukt.

Meer informatie over Somfy is te vinden op: https://www.somfy.nl/

Contact

Uiteraard kunt u ook bij A. van der Molen Zonweringen terecht met al uw vragen over Somfy en over de diverse mogelijkheden van hun producten. Maakt u gerust vrijblijvend een afspraak met ons via 0570-622070 of kom langs in onze showroom aan Holterweg 8A te Deventer.

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten