Serre zonwering

Naast terrasoverkappingen hebben wij natuurlijk ook zonweringen voor de terrasoverkappingen. Deze zonweringen worden ook wel serrezonweringen genoemd. Een serrezonwering kan verschillende vormen hebben. Zo bestaat er verticale zonwering, die u aan de zijkanten van uw overkapping monteert. Bij verticale zonwering moet u denken aan screens of gordijnen. Dan bestaat er natuurlijk ook nog horizontale zonwering. Hierbij kiest u of u de zonwering boven uw overkapping wilt of eronder. Wanneer de zonwering boven de overkapping gemonteerd wordt, zal het last krijgen van weersinvloeden. Monteert u onder het dak, dan blijft deze schoon en onderhoudsvriendelijk.

Weinor Sottezza II

Zorgeloos tijd doorbrengen onder uw terrasoverkapping; daar zorgt de Sottezza  II voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm. Hij is slank, heeft een chique uitstraling en past onder vrijwel elk terrasdak. De grote keuze aan doekdessins en framekleuren maken van de Weinor Sottezza een persoonlijke overkapping. Zo heeft u de keus uit ruim 150 doekkleuren uit de eigen collectie van Weinor. Zoekt u een ander dessin? Geen zorgen, er kan ook altijd voor een doek van Dickson gekozen worden. Zo kunt u gemakkelijk de stof en de kleur van het frame personaliseren. Met de keus uit 47 standaard framekleuren en 9 metallic lak kleuren is de keuze reuze!f5b407e201 Wanneer het vroeger donker en koud begint te worden, blijft het aangenaam vertoeven onder de Sottezza II. Dankzij de sfeervolle LED verlichting en het verwarmingssysteem maakt u het nog persoonlijker. Beiden laten zich per afstandbediening eenvoudig bedienen en dimmen. Een optisch pluspuntje: de LED spots zijn in de cassette geïntegreerd. waardoor het systeem eruitziet als 1 geheel.

SunCircle HZ-V4000 en HZ-V4100

Genieten van het buitenleven, wil wil dat niet? Bij een overkapping zonder zonwering heeft u al snel last van de brandende zon. Kies daarom voor de zonweringen van SunCircle. De HZ-V4000 en de HZ-V4100 zijn bovenliggende zonweringen. Dit houdt in dat zij over het dak gaan, in tegenstelling tot de Weinor Sottezza. Het verschil tussen de HZ-V4000 en de 4100 zit hem in de maximale maten. Zo is de 4000 met een maximale breedte van 4,5 meter en een uitval van 6 meter verkrijgbaar. De 4100 gaat nog een stuk verder. Deze is tot een maximale breedte van 6 meter en een uitval van 6 meter te verkrijgen. Beide zonweringen zijn standaard verkrijgbaar in het crèmewit of in de black metallic structuur lak.

SunCircle HZ-V5000 en HZ-V5100

Met deze zonweringen heeft u een terrasoverkapping en zonwering in één. De HZ-V5000 en HZ-V5100 zijn vrijstaande overkappingen met een dak van zonweringdoek. U kunt het doek op elk gewenst moment naar binnen halen. Ook hier zit het verschil tussen de 5000 en de 5100 hem in de maten. De 5100 kan tot 6 meter breed en tevens 6 meter uitval. De 5000 is iets kleiner; deze kan tot 4,5 meter breed en een uitval van 6 meter. Ook hier heeft u de keus uit RAL 9001 (crèmewit) en een black metallic kleur. Andere kleuren zijn ook mogelijk, maar daar staat een meerprijs tegenover. Dankzij speciale spansystemen in de geleiders staat het doek altijd strak.

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten