Unilux bij A. van der Molen Zonweringen

Innovatief design van Nederlands fabricaat

Op de website van Unilux staat het volgende te lezen. Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. Zij beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedt hen de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Zij werken continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar ze trots op zijn. Speerpunten zijn leverbetrouwbaarheid en een exclusief assortiment voor hun dealers zodat deze zich kunnen blijven onderscheiden.

Awards

Unilux is trots op diverse gewonnen awards:
– Zonvak Leverancier van het jaar 2013
– Z&R Beste Communicatie 2014
– Intirio Future of Shopping award 2016

De U van Uniek

Unilux ontwikkelt en produceert alle producten zelf in eigen huis. Hun fabriek is gevestigd in het Brabantse dorp Boxtel, tussen Den Bosch en Eindhoven gelegen direct aan de A2. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlak maken ze zelf alles voor u op kleur en maat met zo’n 100 medewerkers. Unilux producten worden uitsluitend onder Unilux merknaam verhandeld via de dealers of webshop. Zij kopen geen systemen in van buitenlandse toeleveranciers, zoals andere  horrenleveranciers, simpelweg omdat die niet geschikt zijn voor Nederlandse raam/deur systemen. Alleen in Nederland draait uw achterdeur naar buiten open; dit is bijna wereldwijd een uniek gegeven waardoor andere oplossingen nodig zijn. Bij Unilux hebben ze alle kennis en kunde in huis om juiste oplossingen voor Nederlandse ramen en deuren te leveren.

L van lux(e)

Unilux maakt van een goed stuk horgaas een gebruiksvriendelijke oplossing voor toepassing om uw woning vrij te kunnen houden van insecten. Comfortabel in gebruik, kwalitatief het allerbeste en onopvallend aanwezig. Een huis vrij van ongedierte brengt u naast een ongestoorde nachtrust dan ook veel comfort. Maar vooral ook het insectenvrij kunnen ventileren is een noodzaak voor een gezonde leefomgeving.

Meer informatie over onze leverancier Unilux is te vinden op: https://www.unilux.nl/

Bent u geïnteresseerd in de producten van Unilux en wilt u graag meer informatie hierover? Kom dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op!

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten