Sunfolie bij A. van der Molen Zonweringen

Sunfolie Climate Screen is een geavanceerd daglicht-filtersysteem, dat speciaal ontworpen is om toetreding van zonnewarmte tot een minimum te beperken. De unieke isolerende eigenschappen werken vice-versa als het gaat om klimaatbeheersing van werk- en woonruimten.
Conventionele binnenzonwering absorbeert de kortgolvige energiestraling, die door het glas naar binnen komt en geeft die warmte vervolgens af aan de omgeving.
De folie van de Sunfolie Climate Screen daarentegen is voorzien van een speciale hamering, die ervoor zorgt dat het zonlicht geforceerd wordt gereflecteerd met circa 80%!

Besparing op energiekosten

Door het gebruik van Sunfolie verbetert u niet alleen het binnenklimaat, maar door het hoge isolatievermogen van de folie kunt u flink op uw energiekosten besparen. De reflecterende eigenschap van de folie zorgt ervoor dat u in de winter de kou buiten houdt. Door de unieke eigenschappen van Climate Screen neemt de K-waarde** van het glas circa 30% toe, wat betekent dat de warmte-uittreding via het glas naar buiten toe drastisch wordt beperkt. TNO-testen hebben aangetoond dat SFT-Climat Screen, wat de reducering van warmtetoetreding betreft, optimaal functioneert.

Sunfolie ClimateScreen 1 daglicht-filtersysteemContrastvrije lichtinval

De Climate Screen geeft een contrastvrije lichtinval en filtert het daglicht, zodat alle hinderlijke schitteringen en reflecties worden weggenomen. Hierdoor wordt naast klimaatbeheersing ook lichtregulering eenvoudig gerealiseerd. Het grote voordeel hiervan is dat, wanneer de Climate Screen in gebruik is, de ruimte niet wordt verduisterd. U bent verzekerd van een optimaal doorzicht naar buiten toe en vervorming van de folie door temperatuurverschillen is absoluut uitgesloten door de unieke manier van stabiliseren. Het resultaat is een strak buitenaanzicht van uw pand.

De voordelen van Sunfolie Climat Screen

 • Optimale warmtewerende werking en besparing op koellasten.
 • Reduceert reflectie in beeldscherm.
 • Zeer goede isolerende eigenschappen (K-waardeverhoging tot ca. 30%).
 • Draagt bij tot EPN (Energie Prestatie Normering).
 • Systeem traploos te bedienen, zowel handmatig als elektrisch.
 • Zeer compacte cassettesystemen.
 • Is bouwfysisch gelijkwaardig aan elke buitenzonwering.
 • Doet zijn werk 365 dagen per jaar en is nagenoeg onderhoudsvrij.
 • Voldoet aan de ARBO-eisen.
 • Inpasbaar in ieder gebouwbeheerssysteem.
 • TNO getest op rendement (rapport nr. 34-DTM-2010-03121).

Meer informatie over onze leverancier SunFolie-Techniek kunt u vinden via: sunfolietechniek.nl

Bent u geïnteresseerd in de producten van Sunfolie en wilt u graag meer informatie hierover? Kom dan langs in onze showroom in Deventer of neem vrijblijvend contact op!

 

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten