Een Knikarmscherm vindt u bij A van der Molen Deventer

Knikarmschermen van SunCircle

Knikarmschermen staan ook wel bekend als terrasschermen of zonneschermen. Dankzij onze verschillende leveranciers bieden wij een breed assortiment designschermen aan. Als u bijvoorbeeld voor een product van SunCircle kiest, krijgt u 7 jaar garantie op het scherm. Daar zit altijd standaard een Somfy motor in, bekend van de vele tv-reclames. Bij SunCircle heeft u de keus uit RAL-kleuren of metallic lakkleuren. Welke kleur omkasting u ook kiest, het geeft altijd een luxueuze uitstraling. Sinds kort heeft SunCircle ook een eigen doekenlijn. Wij zijn de enige SunCircle knikarmscherm dealer in Deventer. Daardoor bent u verzekerd van een uniek scherm met een uniek doek. Valt uw keus op een Dickson doek? Geen zorgen, ook dan bent u uniek. Niemand anders in uw omgeving heeft dezelfde smaak als u.

Van Deelen knikarmscherm Deventer - 10 meter breed (2)

SunCircle HZ-D3400

De HZ-D3400 is het meest brede scherm dat SunCircle levert. Hij gaat tot maar liefst 13,5 meter breed en 3,5 meter uitval! Het scherm is verkrijgbaar zonder meerprijs in RAL 9001 (crème-wit) of een black metallic structuurlak. Wenst u een andere RAL-kleur? Geen probleem, alle andere RAL-kleuren behoren ook tot de mogelijkheid. Dit scherm is uit te breiden met verlichting of verwarming. De verlichting is voorzien van LED-spots, die wel 50.000 branduren hebben! Net als het zonnescherm is de lichtlijst standaard verkrijgbaar in RAL 9001 of de black metallic structuurlak.

SunCircle HZ-T2600

Closup knikarmscherm Deventer

Dit stijlvolle, strak vormgegeven knikarmscherm vervangt de SunCircle HZ-T2500. Dit zonnescherm heeft een  gesloten cassette waardoor het doek in opgerolde stand beschermd blijft tegen vuil en weersinvloeden. De HZ-T2600 wordt op maat gemaakt en heeft een maximale afmeting van 5500 x 3000. Het scherm is in alle denkbare RAL-kleuren leverbaar. Een stevige constructie zorgt voor een jarenlange levensduur. Zorgeloos genieten dus van comfort in eigen tuin.

SunCircle HZ-T2200

De HZ-T2200 is het meest tijdloze model van SunCircle. Dit scherm wordt standaard geleverd met een Somfy motor, maar kan tegen een minderprijs ook geleverd worden met een Simu motor. Simu is onderdeel van Somfy. Indien u kiest voor een scherm met een Simu motor, dan is de garantie 5 jaar. Standaard wordt er 7 jaar garantie op de HZ-T2200 gegeven. De HZ-T2200 is eveneens een scherm met een gesloten cassette, waardoor ook dit model in gesloten stand geen last heeft van weersinvloeden. Een plafondmontage is bij dit scherm niet mogelijk. De maximale breedte bedraagt 5,5 meter en 3 meter uitval. Ook dit scherm wordt geheel overeenkomstig uw wensen gemaakt. De kleur van de omkasting is standaard crème-wit of black metallic.

SunCircle HZ-T2000

De HZ-T2000 is het enige semi-gesloten cassettescherm van SunCircle. Dit houdt in dat de achterkant, muurkant genoemd, open is. Het nadeel is dat de weersinvloeden op deze plek vrij spel hebben. U kunt niet tegenhouden dat er vuil in het scherm komt. Bij een gesloten cassette is dit wel tegen te houden. Het voordeel is dat de aanschafkosten lager liggen dan bij een gesloten cassette. Er worden minder materialen gebruikt voor fabricage, dus daarom kost dit scherm minder. De maximale breedte is 5 meter, met een maximale uitval van 3,5 meter. Ook dit scherm is standaard leverbaar in crème-wit of black metallic. Bij alle SunCircle schermen behoort een lichtlijst tot de mogelijkheden.

 

Kosten van een knikarmscherm bij A van der Molen in Deventer

Soms krijgen we de vraag: “Wat kost een standaard scherm bij jullie?” Wij hebben geen standaard schermen: elk scherm wordt naar uw wens gemaakt. Met keuze uit vele RAL-kleuren, verlichting en tot 7 jaar garantie hebben wij een waanzinnig aanbod aan knikarmschermen. Of u nu een open, gesloten of semi-cassette wenst, wij hebben het! Shop dus u knikarmscherm bij ons in Deventer.

Zonweringdoeken

Wij bieden u een zeer ruime keuze aan zonweringdoeken. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld behalve de doekcollectie Tibelly van Hylas ook acryldoeken van doekfabrikant Dickson Constant, internationaal het beste bedrijf in hun vakgebied. Daardoor kiest u altijd doek met de hoogste kwaliteit én milieubewust. Dankzij de speciale Replay lijn van Dickson Constant worden de ‘left-overs’ trouwens alsnog gebruikt om er nieuwe doeken van te maken. Kwaliteit en milieubewust kopen? Ja, dat kan bij ons!

Veel keus

We hebben zoveel keus, dat we begrijpen dat het soms overweldigend is. Daarom adviseren en inspireren wij u graag. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw wensen en smaak, maar ook met omgevingsfactoren of bijvoorbeeld met uw interieur. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op per mail via info@avandermolen.nl of bel naar 0570-622070.

Meteen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten