Een Knikarmscherm vindt u bij A van der Molen Deventer

Knikarmschermen van SunCircle

Knikarmschermen staan ook wel bekend als terrasschermen of zonneschermen. Dankzij onze verschillende leveranciers bieden wij een breed assortiment designschermen aan. Als u bijvoorbeeld voor een product van SunCircle kiest, krijgt u 7 jaar garantie op het scherm. Daar zit altijd standaard een Somfy motor in, bekend van de vele tv-reclames. Bij SunCircle heeft u de keus uit RAL-kleuren of metallic lakkleuren. Welke kleur omkasting u ook kiest, het geeft altijd een luxueuze uitstraling. Sinds kort heeft SunCircle ook een eigen doekenlijn. Wij zijn de enige SunCircle knikarmscherm dealer in Deventer. Daardoor bent u verzekerd van een uniek scherm met een uniek doek. Valt uw keus op een Dickson doek? Geen zorgen, ook dan bent u uniek. Niemand anders in uw omgeving heeft dezelfde smaak als u.

Van Deelen knikarmscherm Deventer - 10 meter breed (2)

SunCircle HZ-D3400

De HZ-D3400 is het meest brede scherm dat SunCircle levert. Hij gaat tot maar liefst 13,5 meter breed en 3,5 meter uitval! Het scherm is verkrijgbaar zonder meerprijs in RAL 9001 (crème-wit) of een black metallic structuurlak. Wenst u een andere RAL-kleur? Geen probleem, alle andere RAL-kleuren behoren ook tot de mogelijkheid. Dit scherm is uit te breiden met verlichting of verwarming. De verlichting is voorzien van LED-spots, die wel 50.000 branduren hebben! Net als het zonnescherm is de lichtlijst standaard verkrijgbaar in RAL 9001 of de black metallic structuurlak.

SunCircle HZ-T2600

Closup knikarmscherm Deventer

Dit stijlvolle, strak vormgegeven knikarmscherm vervangt de SunCircle HZ-T2500. Dit zonnescherm heeft een  gesloten cassette waardoor het doek in opgerolde stand beschermd blijft tegen vuil en weersinvloeden. De HZ-T2600 wordt op maat gemaakt en heeft een maximale afmeting van 5500 x 3000. Het scherm is in alle denkbare RAL-kleuren leverbaar. Een stevige constructie zorgt voor een jarenlange levensduur. Zorgeloos genieten dus van comfort in eigen tuin.

SunCircle HZ-T2200

De HZ-T2200 is het meest tijdloze model van SunCircle. Dit scherm wordt standaard geleverd met een Somfy motor, maar kan tegen een minderprijs ook geleverd worden met een Simu motor. Simu is onderdeel van Somfy. Indien u kiest voor een scherm met een Simu motor, dan is de garantie 5 jaar. Standaard wordt er 7 jaar garantie op de HZ-T2200 gegeven. De HZ-T2200 is eveneens een scherm met een gesloten cassette, waardoor ook dit model in gesloten stand geen last heeft van weersinvloeden. Een plafondmontage is bij dit scherm niet mogelijk. De maximale breedte bedraagt 5,5 meter en 3 meter uitval. Ook dit scherm wordt geheel overeenkomstig uw wensen gemaakt. De kleur van de omkasting is standaard crème-wit of black metallic.

SunCircle HZ-T2000

De HZ-T2000 is het enige semi-gesloten cassettescherm van SunCircle. Dit houdt in dat de achterkant, muurkant genoemd, open is. Het nadeel is dat de weersinvloeden op deze plek vrij spel hebben. U kunt niet tegenhouden dat er vuil in het scherm komt. Bij een gesloten cassette is dit wel tegen te houden. Het voordeel is dat de aanschafkosten lager liggen dan bij een gesloten cassette. Er worden minder materialen gebruikt voor fabricage, dus daarom kost dit scherm minder. De maximale breedte is 5 meter, met een maximale uitval van 3,5 meter. Ook dit scherm is standaard leverbaar in crème-wit of black metallic. Bij alle SunCircle schermen behoort een lichtlijst tot de mogelijkheden.

De design knikarmchermen van Weinor

Bij onze andere leverancier Weinor heeft u een ruime keuze uit knikarmschermen die RED Dot Awards gewonnen hebben. Dit zijn de echte designschermen. Weinor staat erom bekend zoveel mogelijk schroefjes en boutjes weg te willen werken, waardoor het lijkt alsof het scherm in de lucht ‘zweeft’. Dankzij deze gedrevenheid hebben hun schermen al vele prijzen gewonnen voor hun uiterlijk en functionaliteit. Bij Weinor heeft u de keus uit ruim 47 standaard framekleuren en 9 metallic lakkleuren. De zonweringen van Weinor worden geleverd met een Becker motor, maar kunnen ook geleverd worden met een Somfy motor.

Weinor Zenara

De Weinor Zenara heeft een avant-gardisch uiterlijk. Het scherm lijkt uit de toekomst te komen en is echt iets voor de style iconen onder ons. De maximale breedte bedraagt 6,5 meter, met een uitval van 4 meter. Zelfs bij deze enorme breedte heeft het scherm slechts 2 wandaansluitingen nodig. Vanaf 5,5 meter wordt de kabelspanningstechniek uit de bruggenbouw toegepast, om een bijzonder stabiel en sterk scherm te creëren. Dankzij de sterke producten die bij dit scherm gebruikt zijn, durft Weinor 10 jaar garantie op haar armen te geven. Alle schroefjes en boutjes zijn onzichtbaar in de behuizing van de Zenara geïntegreerd. Ook de elektronica en besturing zijn verborgen in de cassette.

Weinor Opal Design ll

Tuin in de avond onder Weinor knikarmscherm in DeventerDe Weinor Opal Design ll is een bijzonder scherm. Dit kan namelijk een maximale breedte van 12 meter met een uitval van 4 meter hebben. Een uniek scherm dus! Het scherm is gecertificeerd tot windkracht 5, waardoor het uitermate geschikt is voor horecagelegenheden. Als het scherm uit is, dan staan de sikkels aan de zijkant open. Zodra het dicht gaat, sluiten deze sikkels de zijkanten helemaal af. Hierdoor is het zonnescherm beschermd tegen vocht en vuil. U weet dat het scherm goed dicht zit als u een klik hoort. Ook bij de Opal is een lichtlijst mogelijk. De lichtlijst geeft een warmwit licht af, die een levensduur heeft van 30.000 uur! Ook wanneer het scherm in is, kunt u de verlichting gebruiken. Zo is het licht met afstandbediening bestuurbaar, dimbaar. Indien u dat wenst, is een volant ook mogelijk. Deze volant kan tot 2,10 meter hoog worden geproduceerd. Een volant is een prachtige oplossing tegen de zon, verblinding en inkijk.

Weinor Cassita ll

Weinor Cassita ll knikarmscherm DeventerDe Weinor Cassita ll heeft een slanke ovale vorm. Het scherm is leverbaar tot een maximale breedte van 5,5 meter en een uitval van 3 meter. Het scherm is zo afgewerkt dat alle schroefjes en boutjes zijn weggewerkt. U houdt dan een juweel van een knikarmscherm over. Naast de doekkleur kiest u nu ook zelf de kleur van de omkasting. Zo heeft u bij Weinor de keus uit 47! standaard RAL- kleuren. Naast deze 47 RAL-kleuren kunt ook kiezen uit 9 krasvaste metallic kleuren. Uiteraard behoort ook hier de lichtlijst tot de mogelijkheden. Leuk detail: de lichtlijst wordt in dezelfde kleur gespoten als de omkasting van het scherm. Hetzelfde geldt voor de heaters, ook die kunnen in dezelfde kleur gespoten worden. Zoekt u een scherm dat aan al uw wensen voldoet? Kies dan voor een knikarmscherm van Weinor, bij ons beschikbaar in Deventer!

Weinor I 2000/K en 2000/N 2000-Weinor Semina

Weinor knikarmscherm DeventerDe compacte halfcassette van Weinor heeft een jong en fris uiterlijk. Het halfronde zonneschermdak in combinatie met het grote uitvalprofiel beschermt zowel het doek als de techniek tegen vervuiling. Ook de Semina heeft bijzonder stille armen. Mede daarom geeft Weinor 10 jaar garantie op de armen. Hun gepatenteerde windbeveiliging voorkomt het omhoog slaan van het zonnescherm bij onderslaande wind. Alle onderdelen zijn gemaakt van aluminium, wat meteen de kracht van het zonnescherm is. De Semina heeft een maximale breedte van 7 meter en een maximale uitval van 3,5 meter. Natuurlijk zijn ook hier de LED-verlichting en de terrasverwarming optioneel.

Weinor Livona

Weinor Livona knikarmscherm DeventerDe Livona is het open cassettescherm van Weinor. Het zonnescherm geeft dankzij haar design een zwevende indruk. Indien gewenst, zorgt een innovatieve LED-verlichting voor sfeervolle accenten. In combinatie met framekleur en doek ontstaat er meer dan een balkon- of terraszonwering: een modern stijlelement voor het buitenleven. De Livona heeft fraaie aluminium kappen, extra slank uitvalprofiel en een design als uit één stuk. De verschillende varianten maken montage mogelijk aan vrijwel elk type huis. Of het nu gaat om muur-, dakspant- of plafondmontage, de Livona is veelvoudig inzetbaar. Wanneer de woning boven geen bescherming biedt, is de Livona zelfs leverbaar met dak. Bij dit scherm is niet alleen een lichtlijst onder het scherm mogelijk, maar ook aan de zijkant. Tevens is een Volant Plus mogelijk. Dit is een geïntegreerde verticale zonwering die enige inkijkbescherming biedt. Deze volant kan een maximale hoogte bereiken van 2,10 meter. Ook de maten zijn opvallend aan dit scherm. Zo kan de Livona tot wel 12 (!) meter breed worden gemaakt (tweedelige installatie) en een uitval van 4 meter breed bereiken.

Weinor Topas

Weinor Topas knikarmscherm DeventerVeel kwaliteit voor een klein budget: het open scherm Topas is het perfecte startersmodel. De Topas is bijzonder weerbestendig. Dit scherm is uitgerust met de belastbare en enorm stille Weinor LongLife arm, waar wel 10 jaar garantie op zit. Dankzij haar open model is ze goed geschikt voor in nissen of onder balkons. Ook voor dit open scherm is dakbedekking mogelijk. Dit scherm kan tot 12 meter breed worden gemaakt met een tweedelige installatie. Deze breedte wordt vaak gebruikt voor zeer grote terrassen en zult u niet snel bij een particulier tegenkomen. De maximale uitval bedraagt 4 meter. Met een keus uit 47 standaard RAL-kleuren is dit scherm perfect te personaliseren. Daarbij kunt u als u extra sfeer wenst, een lichtlijst toevoegen. De Topas is zowel elektrisch bestuurbaar als handbediend. Handbediening heeft altijd een minderprijs tegenover een elektrische bediening.

Kosten van een knikarmscherm bij A van der Molen in Deventer

Soms krijgen we de vraag: “Wat kost een standaard scherm bij jullie?” Wij hebben geen standaard schermen: elk scherm wordt naar uw wens gemaakt. Met keuze uit vele RAL-kleuren, verlichting en tot 7 jaar garantie hebben wij een waanzinnig aanbod aan knikarmschermen. Of u nu een open, gesloten of semi-cassette wenst, wij hebben het! Shop dus u knikarmscherm bij ons in Deventer.

Zonweringdoeken

Wij bieden u een zeer ruime keuze aan zonweringdoeken. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld behalve de doekcollectie Tibelly van Hylas ook acryldoeken van doekfabrikant Dickson Constant, internationaal het beste bedrijf in hun vakgebied. Daardoor kiest u altijd doek met de hoogste kwaliteit én milieubewust. Dankzij de speciale Replay lijn van Dickson Constant worden de ‘left-overs’ trouwens alsnog gebruikt om er nieuwe doeken van te maken. Kwaliteit en milieubewust kopen? Ja, dat kan bij ons!

Veel keus

We hebben zoveel keus, dat we begrijpen dat het soms overweldigend is. Daarom adviseren en inspireren wij u graag. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw wensen en smaak, maar ook met omgevingsfactoren of bijvoorbeeld met uw interieur. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op per mail via info@avandermolen.nl of bel naar 0570-622070.

Meteen en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan!

Offerte aanvragen