Zonweringen Diepenveen

Woont u in Diepenveen en bent u op zoek naar zonweringen, horren of raamdecoratie, dan bent u bij A. van der Molen Zonweringen aan het juiste adres.

A. van der Molen Zonweringen is sinds 1952 dè specialist in uw regio op het gebied van leveren, monteren èn onderhoud van deze producten vanuit Deventer. Met onze ruime kennis en ervaring helpen wij graag met het zoeken naar een passende oplossing voor en met u.

Knikarmschermen Diepenveen

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, garanderen u een vrije doorloop onder uw scherm.

Als jarenlange leverancier van SunCircle Zonweringen kunnen wij u, in verschillende standaard RAL-kleuren, schermen leveren tot een breedte van maar liefst 13,5 m en een maximale uitval tot 3,5 m.
Andere RAL-kleuren dan de standaard RAL-kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Al onze knikarmschermen in  Diepenveen worden voor u op maat gemaakt; dus een oplossing op maat.

Uitvalschermen Diepenveen

Wanneer u op zoek bent naar een zonwering die alleen uw raam afdekt en toch een gezellige uitstraling heeft, kunt u denken aan een uitvalscherm.

Als jarenlange leverancier van SunCircle Zonweringen kunnen wij u, in verschillende standaard RAL-kleuren, uitvalschermen leveren tot een breedte van maar liefst 10 m en een maximale uitval van 1,5 m.
Andere RAL-kleuren dan de standaard RAL-kleuren zijn uiteraard ook mogelijk.

 Markiezen Diepenveen

Wanneer u op zoek bent naar een zonwering die alleen uw raam afdekt en toch een gezellige uitstraling heeft èn zowel klassiek als modern oogt, kunt u denken aan de adel onder de zonweringen … de markies.

Als jarenlange leverancier van Schlappi Markiezen kunnen wij zowel houten als aluminium markiezen leveren en monteren. De ombouwen zijn van duurzaam hout of aluminium. Alles leverbaar in standaard RAL-kleuren of in elke gewenste RAL-kleur. Schlappi markiezen zijn leverbaar in vele vormen en maten. Kort gezegd: vakwerk op maat!

Screens Diepenveen

Wanneer u op zoek bent naar een zonwering die alleen uw raam afdekt en die u met gerust hart kan laten hangen wanneer u van huis gaat, kunt u niet om screens heen.

Als jarenlange leverancier van SunCircle Zonweringen kunnen wij standaard screens en ritsscreens met afgeronde, afgeschuinde of vierkante kasten leveren en monteren. Deze screens zijn leverbaar in 4 standaard RAL-kleuren of in een RAL-kleur naar keuze. 
Maatwerk gegarandeerd.

Terrasoverkappingen Diepenveen

Wanneer u op zoek bent naar een combinatie van zonwering en terrasoverkapping, kunnen wij een textiele terrasoverkapping van de firma SunCircle of Luxxout aanbieden.

Moet deze zonwering luxe uitstralen?
Dan kunnen wij één van de terrasoverkappingen van Solisystème uit Frankrijk aanbieden. Stuk voor stuk topproducten voor een eerlijke prijs èn uiteraard wordt alles op maat gemaakt.

Binnenzonweringen, raamdecoratie en horren

Bent U op zoek naar iets aan de binnenkant van uw huis in Diepenveen?

Wij zijn jarenlang specialist op het gebied van binnenzonweringen en raambekleding, zoals rolgordijnen, jaloezieën, etc. Wij zijn dealer van Lumadesq binnenzonweringen en Erfal raambekleding. Deze producten worden voor u op maat gemaakt.

Op het gebied van insectenwering kunnen wij u allerlei horsystemen van de firma Unilux aanbieden.

Reparatie en service Diepenveen

Als allround zonweringbedrijf verrichten wij ook alle voorkomende reparaties aan uw binnen- of buitenzonweringen. Ook wanneer het product niet door ons geleverd is.

Wilt u een reparatie aan uw bestaande zonwering laten verrichten, maak dan gebruik van ons service-formulier.

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten