Zonwering aanschaffen

Overweegt u om zonwering of een terrasoverkapping aan te schaffen? Wilt u graag mooie, op maat gemaakte raamdecoratie of horren aanschaffen? Ons aanbod is hierbij erg uitgebreid en het kan soms als een uitdaging voelen om hierin een keuze te maken. Met zonweringen is er vaak ook nog de mogelijkheid tot het kopen of het leasen. Hieronder hebben we beide opties uiteengezet.

Zonwering of terrasoverkapping kopen

De meest voorkomende wijze is het kopen van zonwering. Om u hierin te ondersteunen, helpen wij u graag door u een advies op maat te geven. We bespreken samen dan uw wensen en hier stemmen we de mogelijkheden op af. Zo komen we uiteindelijk tot een passend product voor bij uw thuis of op kantoor!

Enkele voordelen van het kopen van zonwering:

  • Het is een investering voor op de lange termijn. U kiest voor een kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult hebben;
  • U kiest voor zonwering van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op uw wensen en budget;
  • U bent direct eigenaar van uw zonwering.

Zonwering leasen? Informeer naar de mogelijkheden

Een andere mogelijkheid is om zonwering te leasen. Hierbij wordt het aankoopbedrag in maandelijkse termijnen aflost. Bij het leasen van een zonnescherm komt er wel het een en ander bij kijken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt bij ons vrijblijvend terecht voor meer informatie.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over zonweringen, overkappingen of een van onze andere producten ? Maak gerust een afspraak met ons: wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0570-622 070 of mailen naar info@avandermolen.nl.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

 

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten