Uitvalschermen

Als u op zoek bent naar een buitenzonwering die alleen het glas afdekt, het comfort biedt van een screen of een rolluik, u niet zo’n opgesloten gevoel geeft en gezelligheid uitstraalt, dan is een uitvalscherm een uitstekende optie. Van zowel SunCircle als Weinor kunnen wij u diverse uitvalschermen aanbieden.

Eenvoudige en moderne modellen

UitvalschermWij bieden u zowel eenvoudige modellen als moderne cassetteschermen. Er zijn zowel schermen voorzien van handbediening, zoals band, staaldraad of draaistang, als elektrisch bediende. Kortom, voor iedereen is er wel een uitvalscherm te vinden. Bij woningen in flatgebouwen maken wij doorgaans gebruik van uitvalschermen met balkonarmen. De schermen monteren wij dan zover mogelijk naar voren, de armen meestal aan de wand, zodat u volledig gebruik kunt blijven maken van het balkon. Ook in breedtematen zijn er vrijwel geen belemmeringen: de uitvalschermen van SunCircle zijn zelfs leverbaar tot een breedte van 740 cm uit één stuk! En dat met behoud van hun 7-jarige garantieperiode!

Glijarmschermen

Glijarmschermen

Eén van de varianten op het uitvalscherm is het glijarmscherm. Het glijarmscherm gebruiken we op plaatsen waar een knikarmscherm niet mogelijk of wenselijk is, bijvoorbeeld bij een lage dakrand of in geval van een kleine breedte. Dit type scherm combineert de voordelen van een knikarmscherm (u kunt eronder zitten) met de voordelen van een uitvalscherm. Het scherm is windvaster dan een knikarmscherm. Nadeel van dit type scherm is dat u beperkter bent in de uitval, namelijk niet meer dan 220 cm. Deze schermen zijn leverbaar als eenvoudig model en als cassettescherm. De diverse bedieningsvormen zijn gelijk aan die van het uitvalscherm.

Markisolette

MarkisoletteDe markisolette is een uitvalscherm, dat geschikt is voor hoge, smalle ramen. Bij dit scherm gaat het doek eerst recht naar beneden en zal ongeveer halverwege pas uitvallen. Het grote voordeel van dit model is dat u niet een scherm nodig heeft met een enorm grote uitval, waardoor u veel minder last heeft van de wind en van invallende zijzon. Ook bij de markisolette kunt u kiezen uit de diverse handbedieningen en elektrische bedieningen.

Doek: bij al onze schermen kunt u een doek kiezen uit de collecties van Dickson Constant of Hylas. Effen doek of streep: voor iedereen is keus te over.

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0570-622070, per mail via info@avandermolen.nl of door een bezoek aan onze showroom aan de Holterweg 8a te Deventer.

Meteen een offerte aanvragen? Dat kan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Snel een passende offerte? U vraagt het aan door op onderstaande link te drukken

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 12:30 – 17:00
Donderdag: 12:30 – 17:00
Vrijdag : 12:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 14:00 
Zondag Gesloten